• SISTEM ME SHUMË VEGLA

  Dremel është krijuesi i sistemit me shumë vegla me famë botërore, që mund të përdoret për një numër të madh projektesh në ambiente të brendshme dhe të jashtme. Edhe nëse jeni një zanatçi ose fillestar, ky sistem është i përsosur për këdo që kërkon precizion për një sërë përdorimesh, të tilla si: gdhendja, skalitja, rrugëzimi, prerja, smerilimi, lëmimi e të tjera. Sistemi Dremel me shumë vegla përfshin vegla, aksesorë (duke përfshirë EZ SpeedClic) dhe shtojca.

  SISTEM ME SHUMË VEGLA
 • DREMEL®

  4200

  Vegla e fuqishme Dremel 4200 është vegla e parë me shumë funksione me një mekanizëm të shpejtë të integruar për ndryshimin e pajisjes: EZ Change.

  DREMEL®
 • DREMEL®

  Sisteme Veglash Gjithëpërfshirëse

  Me të vërtetë që nuk ka kufi mbi sasinë e projekteve që mund të bëni me Sistemet e Veglave Gjithëpërfshirëse Dremel.

   DREMEL®
Tell a friend button