(Punto për shpim qelqi) DREMEL® (662)

Puntot për shpimin e qelqit Dremel janë ideale për hapjen e vrimave në qelq.

Paketimi Përmbajtja

  • Puntoja për shpimin e qelqit Dremel 662 është ideale për hapjen e vrimave në qelq. Me lëngun ftohës të përfshirë, mund të shponi me përsosmëri vrima me diametër 3.2mm.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
3,2 mm
Gjatësia e punës
5 mm
Accessory length
44,0 mm

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Sasia
1
Numri i porosisë
26150662JA
Kodi EAN
8710364054541
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.