100 pjesë të serisë së aksesorëve shumëfunksionalë DREMEL® (723)

100 pjesët e serisë së aksesorëve shumëfunksionalë Dremel përmbajnë 100 aksesorë origjinalë të cilësisë së lartë Dremel duke përfshirë aksesorët EZ SpeedClic të cilët mundësojnë ndërrimin e thjeshtë dhe të shpejtë të pjesëve. Me serinë e aksesorëve mund të kryeni shumë lloje punësh me shumë lloje materialesh të ndryshme. Arka e mbajtjes ju mundëson të ruani në mënyrë të volitshme pjesët shtesë Dremel.

Numri i porosisë
2615S723JA
Kodi EAN
8710364072828

100 Pjesët shtesë

150 (1)

Punto shpuese

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

952 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

84922 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 4,8 mm

541 (1)

Rrotë gërryese me oksid alumini

421 (1)

Përzierje për lustrim

414 (10)

Rrotë lëmuese 13 mm

429 (5)

Rrotë lëmuese 26 mm

403 (1)

Furçë me qime të forta 19 mm

409 (36)

Disk prerës 24 mm

SC456 (3)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

411 (10)

Disk smerilues

413 (8)

Disk smerilues

430 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 6,4 mm zhavorr 60

431 (4)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 60

438 (4)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 120

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (3)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (4)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.