Adaptor universal DREMEL® Multi-Max (MM300)

Adaptori universal Multi-Max u mundëson gjithë aksesorëve Multi-Max të fusin gjithë veglat lëkundëse që gjenden aktualisht në treg (duke përfshirë Fein, Rockwell, Bosch, Craftsman, Mastercraft, dhe Masterforce).

Sasia
1
Numri i porosisë
2615M300JA
Kodi EAN
8710364055357
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.