• Aksesorët

    Dremel ka krijuar pjesë shtesë të veglës shumëfunksionale për t'ju përshtatur të gjitha nevojave tuaja, duke përfshirë sistemin EZ SpeedClic për të ndërruar shpejt, lehtë dhe pa butona pjesët shtesë. Për t'ju ndihmuar në përzgjedhjen e pjesëve shtesë të duhura, Dremel ka krijuar një sistem kodifikimi me ngjyra: çdo ngjyrë përfaqëson një kategori aplikimesh. S'ka rëndësi se me cilat materiale dëshironi të punoni, Dremel e ka zgjidhjen për ju.

    Aksesorët
  • Gjetësi i pjesëve shtesë

    Këshillues i pajisjeve shtesë

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.