Bosht fleksibël (225)

Shtojcë ideale për punë të sakta, të detajuara ose në vende të vështira për t'u arritur. Doreza komode mundëson komandimin me majat e gishtave për të prerë, gërryer, smeriluar, lëmuar e më shumë. Buton i integruar kyçës për boshtin, për ndryshim të shpejtë dhe të lehtë të aksesorëve. Rrezja e përthyer 127 mm ofron më shumë komoditet dhe fleksibilitet gjatë përdorimit. Lidhja e shpejtë i bashkëngjitet veglës tuaj Dremel për pak sekonda.

Paketimi Përmbajtja

  • Bosht fleksibël - gjatësia 1070 mm
  • Kapelja e shoferit
Numri i porosisë
26150225JA
Kodi EAN
8710364054992

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 1.1 MB

Pajisjet shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.