Disk i imprenjuar për lustrim (520)

Rrotëz lëmimi e nginjur për heqjen e lëndëve të lehta dhe lustrimin e mirë. Funksionon në sipërfaqe të ndryshme si çelik, alumin, tunxh, argjend, flori, plastikë e fortë, etj. Rrota lëmuese është e nginjur me karbid silici, lubrifikant abraziv dhe ftohës, kështu që nuk nevojitet përbërës lëmues.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
13,2 mm
Accessory length
54,0 mm
Maksimumi i RPM
20.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Sasia
1
Numri i porosisë
2615052065
Kodi EAN
8710364023035
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.