Disk me çengel dhe lak DREMEL® Multi-Max (MM11)

Aksesori i diskut me çengel dhe lak i mundëson veglës lëkundëse Multi-Max të pranojë letrat smerile dhe letrat smerile prej diamanti. Nuk përshtatet me MM40.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Sasia
1
Numri i porosisë
2615M011JA
Kodi EAN
8710364055227
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.