Disk me çengel dhe lak me përputhje të shpejtë DREMEL® Multi-Max (MM14)

Aksesori i diskut me çengel dhe lak me përputhje të shpejtë, i mundëson veglës lëkundëse Multi-Max të pranojë letrat smerile dhe letrat smerile prej diamanti.

Sasia
1
Numri i porosisë
2615M014JA
Kodi EAN
8710364064243
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.