Disk prerës i përforcuar me lesh xhami 32 mm (426)

Për ndarjen në feta dhe prerjen e metalit, drurit dhe plastikës. Rrotat prerëse e bëjnë të lehtë prerjen ose çarjen e bulonave, vidhave, fletëve metalike, drurit të hollë dhe plastikës. Rrotat prerëse me fibra xhami të përforcuar (426) dhe rrotat për punë të rënda (420) janë për punime të vështira. Rrota prerëse pret vetëm përgjatë cepit. Mos u përpiqni të smeriloni ose prisni vrima me kënde. Përdorni rrotat prerëse të Dremel me mandrinën 402.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
32,0 mm
Max working depth
14,0 mm
Përdorimi
Rrotë prerëse e përforcuar me fibër xhami.
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Mandrinoja që duhet përdorur
Mandrinë (402)
Sasia
5
Numri i porosisë
2615042632
Kodi EAN
8710364007448
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.