• Disqe prerës

    Për ndarjen në feta dhe prerjen e metalit, drurit dhe plastikës. Rrotat prerëse e bëjnë të lehtë prerjen ose çarjen e bulonave, vidhave, fletëve metalike, drurit të hollë dhe plastikës. Rrotat prerëse me fibra xhami të përforcuar (426) dhe rrotat për punë të rënda (420) janë për punime të vështira. Rrota prerëse pret vetëm përgjatë cepit. Mos u përpiqni të smeriloni ose prisni vrima me kënde. Përdorni rrotat prerëse të Dremel me mandrinën 402.

    Disqe prerës
  • Gjetësi i pjesëve shtesë

    Këshillues i pajisjeve shtesë

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.