DREMEL® 3000 (3000-15)

Vegël shumëfunksionale – E shpejtë. Kompakte. E gjithanshme.

Paketa përfshin veglën shumëfunksionale Dremel 3000 dhe 15 aksesorë origjinalë Dremel, gjithçka e paketuar në një qeskë praktike. Ky zbatim është perfekt për projektet që i "Bën vetë".

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 3000
  • 15 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • Manual udhëzimesh
  • Qeskë e butë

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
130 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Gjatësia
19 cm
Gjerësia
5 cm
Thellësia
4,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 - 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Niveli i zhurmës
77,4 dB(A)
Fuqia e zhurmës
88,4 dB(A)
Dridhja
2,4 - 5,4 m/s²
Numri i porosisë
F0133000JC
Kodi EAN
8710364060870

15 Pjesët shtesë

402 (1)

Mandrinë

401 (1)

Mandrinë

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (1)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

414 (2)

Rrotë lëmuese 13 mm

403 (1)

Furçë me qime të forta 19 mm

540 (4)

Disk prerës 32 mm

150 (1)

Punto shpuese

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.5 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6013/485/rate
245
485
6013
842
1
2
3
4
5
245

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.