DREMEL® 3000 (3000-1/25)

Vegël shumëfunksionale – E shpejtë. Kompakte. E gjithanshme.

Kjo paketë përfshin veglën shumëfunksionale Dremel 3000, boshtin fleksibël Dremel dhe 25 aksesorë origjinalë Dremel duke përfshirë EZ SpeedClic. Të gjitha këto të paketuara në një kasë të leverdishme. Kjo është një paketë me vlerë të lartë, që ofron shumë për koston që ka, për përdoruesin më kërkues.

 • Shpejtësi e ndryshueshme - 10.000 - 33.000 RPM: më komode dhe me kontroll më të mirë gjatë përdorimit.

 • Kyçi i kallamidhës: për të ndihmuar gjatë ndërrimit të aksesorëve.

 • Hundëz novative EZ Twist: nuk ka nevojë për çelës anglez për të ndryshuar aksesorët.

 • Çengel varëse i integruar: për ta varur veglën në mbajtësen e veglës ose pranë projektit.

 • Furça të zëvendësueshme.

 • Motor 130W: për rendiment optimal.

 • Dorezë e butë - Për vibrim të reduktuar dhe përdorim më të mirë.

Paketimi Përmbajtja

 • Dremel 3000
 • 25 aksesorë Dremel me cilësi të lartë (duke përfshirë aksesorët EZ SpeedClic)
 • Bosht fleksibël me cilësi të lartë
 • Manual udhëzimesh
 • Kasë e madhe dhe e fortë

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
130 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Gjatësia
19 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 - 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Niveli i zhurmës
77,4 dB(A)
Fuqia e zhurmës
88,4 dB(A)
Dridhja
2,4 - 5,4 m/s²
Numri i porosisë
F0133000JF
Kodi EAN
8710364060900

1 Pajisje shtesë

225 (1)

Bosht fleksibël

25 Pjesët shtesë

402 (1)

Mandrinë

401 (1)

Mandrinë

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

150 (1)

Punto shpuese

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (3)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

SC456 (2)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

540 (5)

Disk prerës 32 mm

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

421 (1)

Përzierje për lustrim

429 (2)

Rrotë lëmuese 26 mm

414 (2)

Rrotë lëmuese 13 mm

952 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

85602 (1)

Gur smeril prej karbur-silici

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.5 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6013/486/rate
437
486
6013
1529
1
2
3
4
5
437
Tell a friend button

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.