DREMEL® 3000 (3000-1/25 Hobby)

Dremel 3000 është vegla shumëfunksionale më popullore me kabëll dhe e përsosur për projekte që kërkojnë fuqi më të madhe dhe më jetëgjatë. Ka përzgjedhje shpejtësia plotësisht të ndryshueshme për t'iu përshtatur punës së hobit tuaj dhe përshtatet plotësisht me dorën tuaj falë strukturës së saj ergonomike. Përdorini aksesorët e veglës tuaj shumëfunksionale Dremel për projekte dekorative si gdhendje poçesh, krijim bizhuterish, personalizim mobiljesh dhe punime në dru. Në të vërtetë, projektet që mund të bëni me këtë vegël shumëfunksionale janë të panumërta.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 3000
  • Shtojca e Dorezës së Detajuesit (577)
  • 25 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • Manual udhëzimesh
  • Qeskë e butë

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
130 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Gjatësia
19 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Niveli i zhurmës
77,4 dB(A)
Fuqia e zhurmës
88,4 dB(A)
Dridhja
2,4 - 5,4 m/s²
Numri i porosisë
F0133000JJ
Kodi EAN
8710364067329

1 Pajisje shtesë

577 (1)

Shtojca e dorezës së detajuesit DREMEL®

25 Pjesët shtesë

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

952 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

414 (1)

Rrotë lëmuese 13 mm

429 (1)

Rrotë lëmuese 26 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

409 (5)

Disk prerës 24 mm

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

413 (9)

Disk smerilues

432 (1)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 8.4 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7713/565/rate
467
565
7713
1461
1
2
3
4
5
467

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.