DREMEL® 3000

Vegël shumëfunksionale – E shpejtë. Kompakte. E gjithanshme.

Dremel 3000 është vegla e përsosur shumëfunksionale me hundëzën e re novative EZ Twist. Me këtë veçori, nuk është nevoja të përdorni një çelës anglez për të shtrënguar dhe liruar kallamidhat kur ndryshoni aksesorët, pasi mekanizmi i çelësit angles është i integruar në hundëzën e veglës. Vegla i ofron përdoruesit një dorezë komode me skeletin e saj të lehtë e të volitshëm për përdorim nga të dyja duart. Përfitimet nga përdorimi i aksesorëve të veglës multifunksionale nga Dremel në një gamë projektesh me saktësi të lart si prerja e metalit, gërryerja e gurit, shpimi i xhamit, smerilimi i drurit dhe lëmimi i një game të gjerë materialesh. Me këtë vegël, Dremel ofron një cilësi të lartë me një çmim të përballueshëm.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Veçoritë dhe dobitë

  • Shpejtësi e ndryshueshme - 10.000 - 33.000 RPM: më komode dhe me kontroll më të mirë gjatë përdorimit.
  • Kyçi i kallamidhës: për të ndihmuar gjatë ndërrimit të aksesorëve.
  • Hundëz novative EZ Twist: nuk ka nevojë për çelës anglez për të ndryshuar aksesorët.
  • Çengel varëse i integruar: për ta varur veglën në mbajtësen e veglës ose pranë projektit.
  • Furça të zëvendësueshme.
  • Motor 130W: për rendiment optimal.
  • Dorezë e butë - Për vibrim të reduktuar dhe përdorim më të mirë.

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
130 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Gjatësia
19 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Niveli i zhurmës
77,4 dB(A)
Fuqia e zhurmës
88,4 dB(A)
Dridhja
2,4 - 5,4 m/s²

Treguesi shumëfunksional

Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 8.4 MB

Klasifiko këtë kategori

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/7713
5
7713
18
1
2
3
4
5
5

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.