DREMEL® 3000 (3000-05)

Dremel 3000 3 Star Kit përmban veglën 3000 Multi-tool të përhapur, një mbajtëse veglash e cila mund të fiksohet në mur dhe mundëson mbështjelljen e lehtë të kordonit të veglave dhe 5 aksesorë Dremel. Kjo paketë 3000 3 Star Kit është paketë fillestare kështu që mund të filloni menjëherë ta përdorni për projekte që i bëni vetë.

Paketimi Përmbajtja

  • DREMEL® 3000
  • 5 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • Mbajtës unik veglash i përfshirë për ruajtje të lehtë të veglës tënde në projekt
  • Manuali i udhëzimeve

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
130 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Gjatësia
19 cm
Gjerësia
5 cm
Thellësia
4,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Niveli i zhurmës
77,4 dB(A)
Fuqia e zhurmës
88,4 dB(A)
Dridhja
2,4 - 5,4 m/s²
Numri i porosisë
F0133000MF
Kodi EAN
8710364077359

5 Pjesët shtesë

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

540 (2)

Disk prerës 32 mm

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

402 (1)

Mandrinë

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.5 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6013/695/rate
7
695
6013
30
1
2
3
4
5
7

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.