DREMEL® 3000 (3000-5/75)

Dremel 3000 5 Star Kit përmban veglën e përhapur 3000 Multi-tool, 5 pjesë shtesë të dobishme dhe 75 aksesorë origjinalë Dremel me cilësi të lartë duke përfshirë aksesorët tepër të përhapur EZ SpeedClic. Kjo 3000 5 Star Kit është një paketë me vlerë të lartë që përmban një zgjedhje sendesh të gjithanshme që ju të filloni menjëherë përdorimin e paketës për shumë projekte të ndryshme që mund t'i bëni vetë. Gjithashtu paketa përmbahet në një kasë alumini me cilësi të lartë e cila mund t'ju hyjë në punë si mjet ruajtës i volitshëm.

Paketimi Përmbajtja

  • DREMEL® 3000
  • 75 aksesorë Dremel me cilësi të lartë (duke përfshirë aksesorët EZ SpeedClic)
  • Bosht fleksibël (225)
  • Shtojcë prerëse udhëzuese (565)
  • Shtojca e platformës formësuese (576)
  • Shtojca e Dorezës së Detajuesit (577)
  • Shtojcë prerëse lineare dhe rrethore (678)
  • Kasë mbajtëse prej alumini
  • Manuali i udhëzimeve

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
130 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Gjatësia
19 cm
Gjerësia
5 cm
Thellësia
4,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Niveli i zhurmës
77,4 dB(A)
Fuqia e zhurmës
88,4 dB(A)
Dridhja
2,4 - 5,4 m/s²
Numri i porosisë
F0133000MR
Kodi EAN
8710364077434

5 Pajisjet shtesë

225 (1)

Bosht fleksibël

565 (1)

Paketë prerësesh shumëfunksionale

576 (1)

Shtojca e platformës formësuese DREMEL®

577 (1)

Shtojca e dorezës së detajuesit DREMEL®

678 (1)

Prerëse lineare dhe rrethore

75 Pjesët shtesë

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

952 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

997 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 3,4 mm

85602 (1)

Gur smeril prej karbur-silici

403 (1)

Furçë me qime të forta 19 mm

414 (6)

Rrotë lëmuese 13 mm

429 (6)

Rrotë lëmuese 26 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

SC456 (5)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

540 (7)

Disk prerës 32 mm

561 (1)

Punto prerëse spirale shumëfunksionale

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (11)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (12)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

411 (8)

Disk smerilues

413 (8)

Disk smerilues

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

150 (1)

Punto shpuese

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.5 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6013/697/rate
31
697
6013
107
1
2
3
4
5
31

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.