DREMEL® 3000 (3000-1/5)

Vegël shumëfunksionale – E shpejtë. Kompakte. E gjithanshme.

Dremel 3000-1/5 Bronze Kit përmban veglën e përhapur 3000 Multitool, pjesën shtesë formëdhënëse dhe 5 aksesorë origjinalë me cilësi të lartë Dremel. Kjo paketë 3000-1/5 Bronze Kit është paketë fillestare kështu që mund të filloni menjëherë ta përdorni për projekte që i bëni vetë.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 3000
  • 5 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • Shtojca e platformës formësuese (576)
  • Manual udhëzimesh

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
130 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Gjatësia
19 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Niveli i zhurmës
77,4 dB(A)
Fuqia e zhurmës
88,4 dB(A)
Dridhja
2,4 - 5,4 m/s²
Numri i porosisë
F0133000LM
Kodi EAN
8710364074440

1 Pajisje shtesë

576 (1)

Shtojca e platformës formësuese DREMEL®

5 Pjesët shtesë

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

540 (2)

Disk prerës 32 mm

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

402 (1)

Mandrinë

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 8.4 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7713/684/rate
27
684
7713
83
1
2
3
4
5
27

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.