DREMEL® 3000 (3000-5/70)

Vegël shumëfunksionale – E shpejtë. Kompakte. E gjithanshme.

Dremel 3000-5/70 Gold Kit përmban veglën e përhapur 3000 Multitool, 5 pjesë shtesë të dobishme dhe 70 aksesorë origjinalë Dremel me cilësi të lartë duke përfshirë aksesorët tepër të përhapur EZ SpeedClic. Kjo 3000-5/70 Gold Kit është një paketë me vlerë të lartë që përmban një zgjedhje sendesh të gjithanshme që ju të filloni menjëherë përdorimin e paketës për shumë projekte të ndryshme që mund t'i bëni vetë. Gjithashtu paketa përmbahet në një kasë alumini me cilësi të lartë e cila mund t'ju hyjë në punë si mjet ruajtës i volitshëm.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 3000
  • 70 aksesorë Dremel me cilësi të lartë (duke përfshirë aksesorët EZ SpeedClic)
  • Bosht fleksibël (225)
  • Shtojcë prerëse udhëzuese (565)
  • Shtojca e Dorezës së Detajuesit (577)
  • Shtojcë prerëse lineare dhe rrethore (678)
  • Shtojca e mbrojtjes Comfort Guard (550)
  • Kasë mbajtëse prej alumini
  • Manuali i udhëzimeve

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
130 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,55 kg
Gjatësia
19 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Niveli i zhurmës
77,4 dB(A)
Fuqia e zhurmës
88,4 dB(A)
Dridhja
2,4 - 5,4 m/s²
Numri i porosisë
F0133000LW
Kodi EAN
8710364074525

5 Pajisjet shtesë

225 (1)

Bosht fleksibël

565 (1)

Paketë prerësesh shumëfunksionale

577 (1)

Shtojca e dorezës së detajuesit DREMEL®

678 (1)

Prerëse lineare dhe rrethore

550 (1)

Shtojca e mbrojtjes Comfort Guard

73 Pjesët shtesë

194 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë 3,2 mm

952 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

85422 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 19,8 mm

403 (1)

Furçë me qime të forta 19 mm

414 (2)

Rrotë lëmuese 13 mm

429 (2)

Rrotë lëmuese 26 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

409 (36)

Disk prerës 24 mm

426 (1)

Disk prerës i përforcuar me lesh xhami 32 mm

SC409 (2)

DREMEL® EZ SpeedClic: Disqe prerës të hollë.

SC456 (6)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

SC476 (2)

DREMEL® EZ SpeedClic: Disqe prerës plastikë.

561 (2)

Punto prerëse spirale shumëfunksionale

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (1)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

4486 (1)

Mandrinë shumëfunksionale (0.4-3.4 mm)

628 (7)

Komplet puntosh shpimi preçize

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 8.4 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7713/683/rate
59
683
7713
240
1
2
3
4
5
59

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.