DREMEL® 4000 (4000-1/45)

Vegël shumëfunksionale – E fortë. Dinamike. Kontroll maksimal.

Kjo paketë përfshin veglën shumëfunksionale 4000 Li-Ion me cilësi të lartë, me karakteristika si hundëza EZ Twist, funksion kyçës, frenë motori dhe RPM (rrotullime për minutë) prej 5.000 deri në 35.000. Paketa përfshin gjithashtu shtojcën Flexshaft, e cila është shtojca ideale për punën e detajuar në vende të vështira për t'u arritur. Përveç shtojcës së boshtit fleksibël, paketa përfshin 45 aksesorë origjinalë Dremel, duke përfshirë EZ SpeedClic.

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 4000
  • 45 aksesorë me cilësi të lartë Dremel (duke përfshirë setin startues EZ SpeedClic)
  • Bosht fleksibël me cilësi të lartë
  • Manual udhëzimesh
  • Qeskë e butë

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
175 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,66 kg
Gjatësia
23 cm
Gjerësia
4,1 cm
Thellësia
4,3 cm
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 35.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
Plotësisht e ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Niveli i zhurmës
77,9 dB(A)
Fuqia e zhurmës
88,9 dB(A)
Dridhja
2,6 - 11,4 m/s²
Numri i porosisë
F0134000JC
Kodi EAN
8710364048182

1 Pajisje shtesë

225 (1)

Bosht fleksibël

45 Pjesët shtesë

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (3)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

SC456 (2)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

411 (11)

Disk smerilues

413 (10)

Disk smerilues

422 (2)

Punto lëmuese 10 mm

425 (1)

Rrotë lëmuese 22,5 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

403 (1)

Furçë me qime të forta 19 mm

85422 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 19,8 mm

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

150 (1)

Punto shpuese

414 (3)

Rrotë lëmuese 13 mm

511 (1)

Disqe gërryes lustrues

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.5 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6014/395/rate
1674
395
6014
6208
1
2
3
4
5
1674

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.