DREMEL® 4000 (4000-4/65 EZ)

Vegël shumëfunksionale – E fortë. Dinamike. Kontroll maksimal.

Kjo paketë Dremel përfshin veglën shumëfunksionale me cilësi të lartë 4000 me hundëzën EZ Twist. Kjo do të thotë se nuk është më nevoja të përdorni një çelës anglez kur ndërroni aksesorët. Të gjitha këto paketohen në një kasë të organizuar mirë që përfshin një tabaka të heqshme aksesorësh dhe një mbajtëse veglash e cila mund të fiksohet në mur dhe mundëson mbështjelljen e lehtë të kordonit të veglës. Kjo kasë praktike, gjithashtu përmban boshtin fleksibël, prerësen lineare dhe rrethore, dorezën e detajuesit dhe shtojcën e platformës formësuese. Për më tepër, përfshihen edhe 65 aksesorë origjinalë Dremel.

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 4000
  • 65 aksesorë me cilësi të lartë Dremel në kasën e vogël të aksesorëve (duke përfshirë setin startues EZ SpeedClic)
  • Shtojca Flexshaft (225)
  • Hundëz me dorezë lapsi
  • Shtojcë prerëse lineare dhe rrethore (678)
  • Shtojca e platformës formësuese (576)
  • Shtojca e Dorezës së Detajuesit (577)
  • Manual udhëzimesh
  • Kasë ruajtëse e fortë dhe me hapësirë brenda me një tabaka aksesorësh të heqshme
  • Mbajtës unik veglash i përfshirë për ruajtje të lehtë të veglës tënde në projekt

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
175 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,66 kg
Gjatësia
23 cm
Gjerësia
4,1 cm
Thellësia
4,3 cm
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 35.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Temperaturë e dyfishtë
nuk ka °C
Përzgjedhja e shpejtësisë
Plotësisht e ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Niveli i zhurmës
77,9 dB(A)
Fuqia e zhurmës
88,9 dB(A)
Dridhja
2,6 ± 11,4 m/s²
Numri i porosisë
F0134000JS
Kodi EAN
8710364074747

4 Pajisjet shtesë

225 (1)

Bosht fleksibël

678 (1)

Prerëse lineare dhe rrethore

576 (1)

Shtojca e platformës formësuese DREMEL®

577 (1)

Shtojca e dorezës së detajuesit DREMEL®

65 Pjesët shtesë

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (3)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (4)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

421 (1)

Përzierje për lustrim

429 (3)

Rrotë lëmuese 26 mm

414 (3)

Rrotë lëmuese 13 mm

411 (7)

Disk smerilues

413 (7)

Disk smerilues

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

541 (1)

Rrotë gërryese me oksid alumini

85422 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 19,8 mm

404 (1)

Furçë me qime të forta 13 mm

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

107 (1)

Prerës gërryes 2,4 mm

420 (20)

Disk prerës për punë të rënda 24 mm

150 (1)

Punto shpuese

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

SC456 (2)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

561 (1)

Punto prerëse spirale shumëfunksionale

511 (2)

Disqe gërryes lustrues

560 (1)

Punto prerëse spirale

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.5 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6014/686/rate
37
686
6014
149
1
2
3
4
5
37

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.