DREMEL® 4000 (4000-6/128)

Vegël shumëfunksionale – E fortë. Dinamike. Kontroll maksimal.

Edicioni Platinium Dremel 4000 është paketa më e fundit me shumë vegla Dremel. Krahas Dremel 4000 me hundëzën EZ Twist, merrni 6 shtojca të nevojshme dhe 128 aksesorë origjinalë Dremel të gjitha të paketuara në një kasë veglash alumini me cilësi të lartë. Me këtë paketë të jashtëzakonshme do të kënaqej edhe zanatçiu më kërkues.

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 4000
  • 128 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • Shtojca e Dorezës së Detajuesit (577)
  • Shtojcë prerëse lineare dhe rrethore (678)
  • Shtojcë për kënde të djathtë (575)
  • Shtojcë prerëse udhëzuese (565)
  • Shtojca e platformës formësuese (576)
  • Shtojca Flexshaft (225)
  • Manual udhëzimesh
  • Kasë mbajtëse prej alumini

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
175 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,66 kg
Gjatësia
23 cm
Gjerësia
4,1 cm
Thellësia
4,3 cm
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 35.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
Plotësisht e ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Niveli i zhurmës
77,9 dB(A)
Fuqia e zhurmës
88,9 dB(A)
Dridhja
2,6 - 11,4 m/s²
Numri i porosisë
F0134000KE
Kodi EAN
8710364057948

6 Pajisjet shtesë

576 (1)

Shtojca e platformës formësuese DREMEL®

577 (1)

Shtojca e dorezës së detajuesit DREMEL®

575 (1)

Shtojcë për kënde të djathtë

678 (1)

Prerëse lineare dhe rrethore

225 (1)

Bosht fleksibël

565 (1)

Paketë prerësesh shumëfunksionale

128 Pjesët shtesë

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

997 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 3,4 mm

541 (5)

Rrotë gërryese me oksid alumini

85602 (1)

Gur smeril prej karbur-silici

84922 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 4,8 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

429 (4)

Rrotë lëmuese 26 mm

414 (8)

Rrotë lëmuese 13 mm

404 (1)

Furçë me qime të forta 13 mm

SC456 (3)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

SC476 (2)

DREMEL® EZ SpeedClic: Disqe prerës plastikë.

420 (20)

Disk prerës për punë të rënda 24 mm

562 (1)

Pllakë puntosh prerëse spirale

561 (1)

Punto prerëse spirale shumëfunksionale

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (9)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (10)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

430 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 6,4 mm zhavorr 60

431 (9)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 60

438 (10)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 120

413 (16)

Disk smerilues

411 (16)

Disk smerilues

402 (1)

Mandrinë

401 (1)

Mandrinë

150 (1)

Punto shpuese

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

480 (1)

Kallamidhe

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.5 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6014/556/rate
813
556
6014
2781
1
2
3
4
5
813

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.