DREMEL® 4200 (4200-4/75)

Vegël shumëfunksionale – E fuqishme. Dinamike. Përdorim intuitiv.

Kjo paketë përfshin Dremel 4200 e cilësisë së lartë me EZ Change, sistemin e parë dhe më të shpejtë në botë për ndërrimin e aksesorëve për veglat shumëfunksionale. Veç kësaj, paketa përfshin 4 shtojca: Udhëzuesin prerës, prerësen lineare dhe rrethore, platformën formësuese dhe shtojcën e mbrojtjes Comfort Guard. Krahas këtyre shtojcave, përfshihen gjithashtu edhe 75 aksesorë origjinalë Dremel. Dremel 4200: novacion dhe rendiment makismal.

 • Ndërrimi EZ: tërhiq lehtësisht levat për ndërrimin më të shpejtë, pa butona aksesorësh

 • Motor 175W për performancë të lartë

 • Mbërthim i butë në të gjitha zonat kapëse për përdorim të shkëlqyer

 • Kontroll shpejtësie i plotë (5.000 / 33.000 xhiro në minutë) për përdorim të shkëlqyer

 • Reagim elektronik për momentin rrotullues dhe rendimentin

 • Çelës i ndarë ndiz/fik për përdorim të lehtë

Paketimi Përmbajtja

 • Dremel 4200
 • 75 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
 • Shtojcë prerëse udhëzuese
 • Prerëse lineare dhe rrethore
 • Shtojca e platformës formësuese
 • Shtojca e mbrojtjes Comfort Guard
 • Kasë e madhe dhe e fortë

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
175 W
Tensioni
230 V
Pesha
0,66 kg
Gjatësia
22,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Përzgjedhja e shpejtësisë
Plotësisht e ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Change
Niveli i zhurmës
74,4 dB(A)
Fuqia e zhurmës
85,4 dB(A)
Dridhja
18 ± 3,3 m/s²
Numri i porosisë
F0134200JC
Kodi EAN
8710364068296

4 Pajisjet shtesë

576 (1)

Shtojca e platformës formësuese DREMEL®

678 (1)

Prerëse lineare dhe rrethore

565 (1)

Paketë prerësesh shumëfunksionale

550 (1)

Shtojca e mbrojtjes Comfort Guard

75 Pjesët shtesë

402 (1)

Mandrinë

401 (1)

Mandrinë

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (11)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (12)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

SC456 (5)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

540 (7)

Disk prerës 32 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

429 (6)

Rrotë lëmuese 26 mm

414 (6)

Rrotë lëmuese 13 mm

952 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

997 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 3,4 mm

85602 (1)

Gur smeril prej karbur-silici

413 (8)

Disk smerilues

411 (8)

Disk smerilues

403 (1)

Furçë me qime të forta 19 mm

561 (1)

Punto prerëse spirale shumëfunksionale

150 (1)

Punto shpuese

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.5 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7543/562/rate
614
562
7543
1931
1
2
3
4
5
614
Tell a friend button

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.