DREMEL® 7700 (7700-30)

Vegël shumëfunksionale pa kordon. E lehtë. Kompakte.

CORDLESS Dremel 7,2 V (pa kabëll) i leverdishëm për kudo, mund të përdoret lehtësisht si brenda ashtu edhe jashtë shtëpisë. Kjo vegël është ideale për projektet krijuese dhe punët e lehta të bëra me dorë. Me manovromin komod dhe lehtësinë në përdorim, është një vegël e mirë për të skalitur, për të bluajtur, për të prerë, për të smeriluar e më shumë, gjithë llojet e materialeve.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 7700
  • 30 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • Karikuesi
  • Manual udhëzimesh
  • Kasë e butë

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
7,2 V
Kapaciteti i baterisë
0,7 Ah
Koha e karikimit
3 h
Pesha
0,280 kg
Gjatësia
17,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 - 20.000 1/min
Teknologjia e baterive
NiCd
Përzgjedhja e shpejtësisë
Shpejtësi e dyfishtë
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
No
Fuqia e zhurmës
70 dB(A)
Dridhja
2,4 - 4,4 m/s²
Numri i porosisë
F0137700JC
Kodi EAN
8710364032501

33 Pjesët shtesë

430 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 6,4 mm zhavorr 60

431 (2)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 60

438 (3)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 120

421 (1)

Përzierje për lustrim

429 (1)

Rrotë lëmuese 26 mm

414 (1)

Rrotë lëmuese 13 mm

420 (20)

Disk prerës për punë të rënda 24 mm

85602 (1)

Gur smeril prej karbur-silici

952 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 4.9 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6015/412/rate
632
412
6015
2287
1
2
3
4
5
632

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.