DREMEL® 7700 (7700-15 Hobby)

Vegël shumëfunksionale pa kordon. E lehtë. Kompakte.

Pajisja pa kabëll Dremel 7,2 V NiCad me shpejtësi të dyfishtë, është vegla ideale shumëfunksionale për ata që përdorin Dremel për herë të parë. Është vërtet e thjeshtë për t'u përdorur, me peshë të lehtë dhe mund ta përdorni kudo për të përmbushur hobet tuaja të ndryshme. Si për shembull, gdhendje të qelqit dhe drurit, albume me copa të ngjitura, krijim kartolinash dhe skalitje të kungullit. Zbuloni mundësitë e shumta brenda dhe jashtë shtëpisë me pajisjen pa kabëll 7700.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 7700
  • 15 aksesorë të cilësisë së lartë Dremel për gdhendje dhe shpim
  • Karikuesi
  • Shabllone kreative për gdhendje
  • Manual udhëzimesh
  • Qeskë e butë

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
7,2 V
Kapaciteti i baterisë
0,7 Ah
Pesha
0,280 kg
Gjatësia
180 cm
Gjerësia
5 cm
Thellësia
6,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
10.000 - 20.000 1/min
Teknologjia e baterive
NiCd
Përzgjedhja e shpejtësisë
Shpejtësi e dyfishtë
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
No
Fuqia e zhurmës
70 dB(A)
Dridhja
2,4 - 4,4 m/s²
Numri i porosisë
F0137700JF
Kodi EAN
8710364050611

15 Pjesët shtesë

106 (1)

Prerës gërryes 1,6 mm

107 (1)

Prerës gërryes 2,4 mm

108 (1)

Prerës gërryes 0,8 mm

111 (1)

Prerës gërryes 0,8 mm

115 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë 7,8 mm

9910 (1)

Punto prerëse tungsteni me karbit 3,2 mm

7134 (1)

Kunjë 2,0 mm për disqe diamanti

4486 (1)

Mandrinë shumëfunksionale (0.4-3.4 mm)

628 (7)

Komplet puntosh shpimi preçize

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 4.9 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6015/466/rate
630
466
6015
1918
1
2
3
4
5
630

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.