DREMEL® 7750 (7750-10)

Vegël shumëfunksionale pa kordon. E saktë. E lehtë në përdorim.

Vegla pa kordon Dremel 4,8 V (pa kabëll) i leverdishëm për kudo, mund të përdoret lehtësisht si brenda ashtu edhe jashtë shtëpisë. Kjo vegël është ideale për projektet krijuese dhe punët e lehta të bëra me dorë. Me manovrimin komod dhe lehtësinë në përdorim, është një vegël e mirë për të smeriluar, për të pastruar, për të lustruar e më shumë, të gjithë llojet e materialeve.

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 7750
  • 10 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • Karikues 1-orësh baterish
  • Manual udhëzimesh

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
4,8 V
Kapaciteti i baterisë
1,5 Ah
Koha e karikimit
1 h
Pesha
0,420 kg
Gjatësia
21,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
8.000 20.000 1/min
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Numri i porosisë
F0137750JA
Kodi EAN
8710364078523

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7729/699/rate
18
699
7729
56
1
2
3
4
5
18

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.