DREMEL® 7750

Vegël shumëfunksionale pa kordon. E saktë. E lehtë në përdorim.

Në krye të të gjitha detyrave të lehta "Bëje vetë". Lehtësia e lëvizjes ju mundëson të kryeni projekte smerilimi me precizion, pastrimi, lustrimi, prerje, bluarje, mprehje dhe gdhendje si në ambiente të brendshme dhe të jashtme. Do ta gjeni veten duke zbuluar gjithmonë përdorime të reja. Edhe punët në hapësira të ngushta dhe të cuditshme nuk kanë qenë aq të lehta më parë. Thjesht ndryshoni aksesorët me hundën EZ Twist për të ndërruar aksesorët dhe je gati të shkosh te projekti tjetër.

Veçoritë dhe dobitë

  • Bateri pa tel 4,8 V NiMH: Për përdorim në ambiente të brendshme dhe të jashtme me të gjitha pajisjet shtesë Dremel.
  • Shpejtësi e ndryshueshme (8000 / 14000 & 20000 1/min): Për aplikime të shpejta Bëje Vetë dhe Për Qejf.
  • Hundëz novative EZ Twist: nuk ka nevojë për çelës anglez për të ndryshuar aksesorët
  • Model kompakt dhe i lehtë: E bën veglën shumë të lehtë në përdorim.
  • Mbërthim i butë për dridhje të pakësuara dhe mbërthim më i mirë

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
4,8 V
Kapaciteti i baterisë
1,5 Ah
Koha e karikimit
1 h
Pesha
0,420 kg
Gjatësia
21,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
8.000 20.000 1/min
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist

Treguesi shumëfunksional

Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/7729
10
7729
27
1
2
3
4
5
10

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.