DREMEL® 8000 (8000-60)

Vegla pa kabëll Dremel 8000 është vegla e parë me energji në botën e teknologjisë së baterive me jone litiumi (Li-ion). Bateritë Li-ion mund të karikohen në çdo kohë, nuk vetëshkarkohen dhe peshojnë deri në 30% më pak se çdo NiCd konvencionale. Më e rëndësishmja është se teknologjia me Li-ion i mundëson kësaj vegle pa kabëll të punojë si një vegël me kabëll. Krahas veglës, paketa ka një karikues tre orësh, një qeskë të butë dhe 60 aksesorë origjinalë Dremel.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 8000
  • 60 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • Karikuesi
  • DVD me informacione frymëzuese
  • Manual udhëzimesh
  • Qeskë e butë

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
10,8 V
Koha e karikimit
3 h
Pesha
0,424 kg
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 35.000 1/min
Teknologjia e baterive
Lithium-Ion
Fuqia e zhurmës
77 dB(A)
Dridhja
2,5 m/s²
Numri i porosisë
F0138000JH
Kodi EAN
8710364032969

60 Pjesët shtesë

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

541 (1)

Rrotë gërryese me oksid alumini

8193 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 15,9 mm

84922 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 4,8 mm

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

414 (5)

Rrotë lëmuese 13 mm

425 (2)

Rrotë lëmuese 22,5 mm

429 (3)

Rrotë lëmuese 26 mm

409 (15)

Disk prerës 24 mm

420 (2)

Disk prerës për punë të rënda 24 mm

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (4)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

411 (10)

Disk smerilues

430 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 6,4 mm zhavorr 60

431 (3)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 60

432 (3)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

438 (3)

Shirit smerilues 6,4 mm zhavorr 120

150 (1)

Punto shpuese

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 4.5 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6016/300/rate
2050
300
6016
7252
1
2
3
4
5
2050

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.