DREMEL® 8000

Dremel 8000 është vegla shumëfunksionale pa kordon më e shpejtë (deri në 35.000 xhiro në minutë) që disponohet. Falë teknologjisë së saj litium-jon, vegla është e lehtë dhe përdoret thjesht. Bateria e ruan energjinë edhe nëse nuk e keni përdorur për një kohë të gjatë. Vegla mund të karikohet pa reduktuar kapacitetin e baterisë. Dremel 8000: gati kur jeni gati, kudo që të jeni!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Ky produkt është tashmë i hequr nga qarkullimi.
Kontrolloni ktu për produktin zëvëndësues!

Produkt i hequr nga qarkullimi

Veçoritë dhe dobitë

  • Bateri litium-jon: për më shumë kohë përdorimi
  • Kontroll shpejtësie i ndryshueshëm (5.000 -35.000 xhiro në minutë): për përdorim të gjithanshëm
  • Kasë ergonomike: për përdorim dhe kontroll më të mirë
  • Matës baterie: për të monitoruar fuqinë e baterisë

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
10,8 V
Koha e karikimit
3 h
Pesha
0,424 kg
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 35.000 1/min
Teknologjia e baterive
Lithium-Ion
Fuqia e zhurmës
77 dB(A)
Dridhja
2,5 m/s²

Treguesi shumëfunksional

Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 4.5 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/6016
104
6016
336
1
2
3
4
5
104

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.