DREMEL® 8100 (8100-1/15)

Vegël shumëfunksionale pa kordon. E gjithanshme. Gjithmonë gati.

Paketa e veglave Dremel 8100 përfshin një karikues 1-orësh me jone litiumi, shtojcën e dorezës së detajuesit Dremel dhe 15 aksesorë origjinalë Dremel. Të gjithë këta artikuj janë të paketuara në një qeskë të butë e komode.

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 8100
  • 15 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • Shtojca e Dorezës së Detajuesit (577)
  • Karikues 1-orësh baterish
  • Manual udhëzimesh
  • Qeskë e butë

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
7,2 V
Kapaciteti i baterisë
1,3 Ah
Koha e karikimit
1 h
Pesha
0,413 kg
Gjatësia
22 cm
Gjerësia
3,5 cm
Thellësia
5,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
Lithium-Ion / ECP
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Fuqia e zhurmës
85 dB(A)
Dridhja
2,2 m/s²
Numri i porosisë
F0138100JC
Kodi EAN
8710364065721

1 Pajisje shtesë

577 (1)

Shtojca e dorezës së detajuesit DREMEL®

15 Pjesët shtesë

402 (1)

Mandrinë

401 (1)

Mandrinë

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (1)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

414 (2)

Rrotë lëmuese 13 mm

403 (1)

Furçë me qime të forta 19 mm

540 (4)

Disk prerës 32 mm

150 (1)

Punto shpuese

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.3 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7383/555/rate
130
555
7383
398
1
2
3
4
5
130

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.