DREMEL® 8100

Vegël shumëfunksionale pa kordon. E gjithanshme. Gjithmonë gati.

Brenda dhe jashtë. I sofistikuar dhe i fortë. Realizoni thuajse çdo projekt të detajuar "Bëje vetë" vetëm me një vegël shumëfunksionale. Këmbeni lehtësisht aksesorët e shumtë të këmbyeshëm me sistemin rrotullues WZEZ, për të kaluar shpejt nga prerja tek smerilimi dhe bluarja e lustrimi. Zgjeroni edhe më shumë gjithanshmërinë me çelësin e ndryshueshmërisë së shpejtësisë. Pa praninë e një kordoni, mund ta kontrolloni veglën kudo. Bateria karikohet vetëm në 1 orë dhe mund të hiqet, në mënyrë që të punoni vazhdimisht pa pritur të karikohet. Jini në kontroll të plotë me këtë vegël fuqie me gjithanshmëri të lartë.

 • Shpejtësi e ndryshueshme - 5.000 - 30.000 xhiro në minutë më të rehatshme në përdorim dhe kontroll më të mirë

 • Hundëz novative EZ Twist: nuk ka nevojë për çelës anglez për të ndryshuar aksesorët

 • Pa ngatërresa: veglat nuk ndalojnë nëse ngecin

 • Motor kompakt dhe i fuqishëm 7,2 V për performancë optimale

 • Karikim i shpejtë me karikues për 1 orë

 • Mbërthim i butë për dridhje të pakësuara dhe mbërthim më i mirë

Veçoritë dhe dobitë

 • Shpejtësi e ndryshueshme - 5.000 - 30.000 xhiro në minutë më të rehatshme në përdorim dhe kontroll më të mirë
 • Hundëz novative EZ Twist: nuk ka nevojë për çelës anglez për të ndryshuar aksesorët
 • Pa ngatërresa: veglat nuk ndalojnë nëse ngecin
 • Motor kompakt dhe i fuqishëm 7,2 V për performancë optimale
 • Karikim i shpejtë me karikues për 1 orë
 • Mbërthim i butë për dridhje të pakësuara dhe mbërthim më i mirë

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
7,2 V
Kapaciteti i baterisë
1,3 Ah
Koha e karikimit
1 h
Pesha
0,413 kg
Gjatësia
22 cm
Gjerësia
3,5 cm
Thellësia
5,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
Lithium-Ion / ECP
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Fuqia e zhurmës
85 dB(A)
Dridhja
2,2 m/s²

Treguesi shumëfunksional

Ergonomia
Performanca
Kompakte
Gjithëpërfshirëse

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 6.3 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/7383
250
7383
790
1
2
3
4
5
250

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.