DREMEL® 8200 (8200-1/35)

Vegël shumëfunksionale pa kordon. E shpejtë. Fuqi maksimale.

Kjo paketë përfshin veglën shumëfunksionale pa kabëll 8200 Li-Ion me cilësi të lartë, me karakteristika si hundëza EZ Twist, funksion kyçës, frenë motori dhe RPM (rrotullime për minutë) prej 5.000 deri në 30.000. Paketa përfshin shtojcën e Dorezës së Detajuesit për një komandim optimal të veglës. Krahas kësaj shtojce, paketa përfshin një karikues 1-orësh baterish dhe 35 aksesorë origjinalë Dremel, duke përfshirë EZ SpeedClic.

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 8200
  • 35 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • Shtojca e Dorezës së Detajuesit
  • Karikues 1-orësh baterish
  • Manual udhëzimesh
  • Qeskë e butë

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
10,8 V
Kapaciteti i baterisë
1,5 Ah
Koha e karikimit
1 h
Pesha
0,600 kg
Gjatësia
25 cm
Gjerësia
4,5 cm
Thellësia
6,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 - 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
Lithium-Ion / ECP
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Fuqia e zhurmës
83 dB(A)
Dridhja
1,1 - 5,6 m/s²
Numri i porosisë
F0138200JC
Kodi EAN
8710364051755

1 Pajisje shtesë

577 (1)

Shtojca e dorezës së detajuesit DREMEL®

35 Pjesët shtesë

401 (1)

Mandrinë

402 (1)

Mandrinë

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

432 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

408 (3)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

411 (5)

Disk smerilues

413 (5)

Disk smerilues

404 (1)

Furçë me qime të forta 13 mm

421 (1)

Përzierje për lustrim

414 (2)

Rrotë lëmuese 13 mm

429 (2)

Rrotë lëmuese 26 mm

SC456 (2)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

540 (3)

Disk prerës 32 mm

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

83322 (1)

Gur smeril prej karbur-silici 3,2 mm

541 (2)

Rrotë gërryese me oksid alumini

191 (1)

Prerës me shpejtësi të lartë

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 5.6 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6017/422/rate
833
422
6017
2894
1
2
3
4
5
833

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.