DREMEL® 8200 (8200-20)

Vegël shumëfunksionale pa kordon. E shpejtë. Fuqi maksimale.

Dremel 8200-20 është paketa ideale shumëfunksionale pa tela për projekte angazhuese. Kjo paketë e produktit përfshin 2 bateri me jone litiumi prej 10,8 V 2,0Ah dhe një karikues të shpejtë për të garantuar performancë maksimale dhe kohë minimale të humbur. Bashkë me 20 pjesët shtesë origjinale të Dremel, 8200-20 është zgjedhja kur duhet të kryhen punë të vështira.

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel 8200
  • 20 aksesorë Dremel me cilësi të lartë
  • 2x paketa baterish 10,8 V 2,0 Ah me jone litiumi (875)
  • Karikues i shpejtë
  • Qeskë e butë

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
10,8 V
Kapaciteti i baterisë
2,0 Ah
Koha e karikimit
0,75 h
Pesha
0,600 kg
Gjatësia
25 cm
Gjerësia
4,5 cm
Thellësia
6,5 cm
Pa shpejtësi ngarkese
5.000 33.000 1/min
Teknologjia e baterive
Lithium-Ion / ECP
Përzgjedhja e shpejtësisë
E ndryshueshme
Sistemi i ndryshimit të shpejtë të aksesorëve
Po: EZ Twist
Fuqia e zhurmës
83 dB(A)
Dridhja
1,1 - 5,6 m/s²
Numri i porosisë
F0138200JL
Kodi EAN
8710364072132

20 Pjesët shtesë

SC402 (1)

Mandrinë EZ SpeedClic

402 (1)

Mandrinë

401 (1)

Mandrinë

407 (1)

Shirit smerilues dhe mandrinë 13 mm zhavorr 60

408 (1)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 60

432 (2)

Shirit smerilues 13 mm zhavorr 120

932 (1)

Gur gërryes prej oksid-alumini 9,5 mm

414 (2)

Rrotë lëmuese 13 mm

403 (1)

Furçë me qime të forta 19 mm

540 (4)

Disk prerës 32 mm

SC456 (4)

DREMEL® EZ SpeedClic: Paketë me 5 rrota prerëse metalike.

150 (1)

Punto shpuese

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 5.6 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6017/580/rate
17
580
6017
58
1
2
3
4
5
17

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.