DREMEL® 875 pako baterish 10,8 V me jone litiumi (875)

Pakoja e baterive 10,8 V me jone litiumi (875) duhet përdorur me veglën shumëfunksionale pa kabëll Dremel 8200 dhe me Multi-Max 8300 pa kabëll. Tani me 1.5Ah për kapacitet më të lartë.

Sasia
1
Numri i porosisë
26150875JA
Kodi EAN
8710364051519
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.