DREMEL® Driver (transmision) (1120-8)

Kjo paketë përfshin Dremel Driver, për çdo projekt që kërkon saktësi. Së bashku me transmisionin, paketa përfshin gjithashtu karikuesin, 8 punto hekzagonale dhe pllakën mbajtëse të puntove (e çmontueshme nga karikuesi). E përsosur për rastet kur nevojitet një trapan me precizion pa kabëll.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Paketimi Përmbajtja

  • Transmision Dremel 7,2 V me jone litiumi
  • Karikuesi
  • 8 punto me cilësi të lartë (duke përfshirë 2 punto hekzagonale për përdorime të IKEA-s)
  • Mbajtëse puntosh e çmontueshme
  • Posteri i mirëseardhjes
  • Manual udhëzimesh

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
7,2 V
Kapaciteti i baterisë
1,0 Ah
Koha e karikimit
5 h
Pesha
0,430 kg
Gjatësia
12,6 cm
Shpejtësia e ndryshueshme
0 - 300 1/min
Teknologjia e baterive
Lithium-Ion
Fuqia e zhurmës
69 dB(A)
Dridhja
0,2 m/s²
Numri i porosisë
F0131120JA
Kodi EAN
8710364043965

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 5.9 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/7355/345/rate
500
345
7355
1987
1
2
3
4
5
500

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.