DREMEL® Driver (transmision)

Vegla Dremel Driver me 7,2 V, me veçori novatore si shpejtësia e ndryshueshme (0-300rpm), frena elektronike e shpejtësisë dhe bllokimi automatik i boshtit, ofron një zgjidhje kompakte dhe ergonomike për çdo projekt ku nevojiten aftësi të fuqishme dhe preçize të drejtimit të puntos. 8 punto hekzagonale (të përfshira) mund të ndërrohen lehtësisht si pasojë e sistemit me kallamidhe magnetike.

Produkt i hequr nga qarkullimi

Veçoritë dhe dobitë

  • Bateria litium-jon 7,2 V: Me mbrojtës elektronik të qelizave për jetëgjatësi baterie
  • Model kompakt dhe i lehtë: Për hapësira të vështira për tu arritur
  • Shpejtësi e ndryshueshme (0-300 xhiro në minutë): Për aplikime të ndryshme
  • Këmbëz preçizioni: Me funksion para/prapa
  • Frenë elektronike motori: Për frenim preçizioni dhe konsum të reduktuar të vidhave
  • Mbajtës magnetik puntosh: Për futjen e lehtë të puntove pa çelës
  • Mbërthim i butë: për mbajtje të rehatshme dhe dridhje të reduktuara
  • Karikuesi: Me këllëf mbajtës të heqshëm

Specifikimet teknike

Tensioni i baterisë
7,2 V
Kapaciteti i baterisë
1,0 Ah
Koha e karikimit
5 h
Pesha
0,430 kg
Gjatësia
12,6 cm
Shpejtësia e ndryshueshme
0 - 300 1/min
Teknologjia e baterive
Lithium-Ion
Fuqia e zhurmës
69 dB(A)
Dridhja
0,2 m/s²

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 5.9 MB

Paketat e disponueshme

Klasifiko këtë kategori

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/category/rate/7355
68
7355
289
1
2
3
4
5
68

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.