DREMEL® DSM20 (DSM20-3/4)

Sharrë kompakte – Për prerje precize, të pastra dhe të drejta me vijë të qartë shikimi

Për këtë vegël është e disponueshme vegla e mëposhtme:

Paketimi Përmbajtja

  • Dremel DSM20
  • 1x DSM500 rrotë prerëse shumëfunksionale karbiti
  • 3x DSM510 rrotë prerëse për metal dhe plastikë
  • Shtojcë për fshirje me fshesë elektrike
  • Udhëzues i drejtë për kënde
  • 2x4 Udhëzues prerësesh
  • Kasë e fortë dhe e madhe

Specifikimet teknike

Fuqia nominale në hyrje
710 W
Tensioni
220 - 240 V
Pesha
1,70 kg
Gjatësia
33 cm
Gjerësia
8 cm
Thellësia
9 cm
Pa shpejtësi ngarkese
17.000 1/min
Teknologjia e baterive
n.a.
Thellësia e prerjes
21,5 mm
Niveli i zhurmës
96 dB(A)
Fuqia e zhurmës
108 dB(A)
Dridhja
3,3 m/s²
Numri i porosisë
F013SM20JC
Kodi EAN
8710364060740

4 Pjesët shtesë

DSM500 (1)

Punto prerëse shumëfunksionale me karbit DREMEL® DSM20

DSM510 (3)

DREMEL® DSM20 rrotë prerëse për metal dhe plastikë

Manuali i udhëzimeve

Shkarko PDF 14.6 MB

Klasifiko këtë produkt

http://www.dremeleurope.com/al/sq/ocs/product/6095/487/rate
767
487
6095
2418
1
2
3
4
5
767

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.