DREMEL® DSM20 Rrotë prerëse diamanti për pllaka (DSM540)

DSM540 është një rrotë gërryese diamanti, e projektuar për të prerë materiale të forta, si mermeri, betoni, tulla, porcelani dhe pllakat qeramike.

Specifikimet teknike

Diametri i punës
20,0 mm
Sasia
1
Numri i porosisë
2615S540JA
Kodi EAN
8710364060801
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.