DREMEL® DSM20 rrotë prerëse për metal dhe plastikë (DSM510)

DSM510 është një rrotë prerëse gërryese e përforcuar e tipit 1, e cila është e projektuar të presë një sërë materialesh metalikë dhe plastikë.

Specifikimet teknike

Diametri i punës
20,0 mm
Sasia
3
Numri i porosisë
2615S510JA
Kodi EAN
8710364060771
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.