DREMEL® DSM20 Rrotë prerëse për mure (DSM520)

DSM520 është një rrotë prerëse për mure. Kjo rrotë prerëse gërryese e tipit 1 është projektuar për të realizuar prerje në mure dhe gurë.

Specifikimet teknike

Diametri i punës
20,0 mm
Sasia
2
Numri i porosisë
2615S520JA
Kodi EAN
8710364060795
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.