DREMEL® DSM20 Udhëzues prerësi (DSM840)

Kjo shtojcë ju ndihmon të përmirësoni kapacitetin prerës të Dremel DSM20. Prerjet e kllapave, qosheve dhe ato të drejta arrihen lehtë në panelin e bazamentit, për dekoracione ose punime gipsi duke përdorur udhëzuesin e prerësit DSM840.

Paketimi Përmbajtja

  • DSM840
Numri i porosisë
2615S840JA
Kodi EAN
8710364060825

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.