DREMEL® EZ SpeedClic: Disqe gërryes lustrues 180 & 280 zhavorr (511S)

Disqe abrazive lëmimi mesatare + ashpra dhe disqe abrazive të imëta. Për heqjen e saktë dhe delikate të materialit mbi metal, xham, dru dhe plastikë. Materiali fleksibël mundëson punën në zona të ngushta dhe me formë të çrregullt. Mund të përdoret edhe me mandrinon 402. EZ SpeedClic. E shpejtë, e lehtë, pa çelësa.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
25,0 mm
Zhavorr
180 / 280
Maksimumi i RPM
20.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Mandrinoja që duhet përdorur
Mandrinë EZ SpeedClic (SC402)
Mandrinë (402)
Sasia
2
Numri i porosisë
2615S511JA
Kodi EAN
8710364037100
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.