• DREMEL® EZ SpeedClic: Disqe prerëse

    Dremel, shpikësi i sistemit me ndërrim të shpejtë EZ SpeedClic për pjesët shtesë të veglës rrotulluese, tashmë ofron një linjë të zgjeruar EZ SpeedClic për pjesët shtesë të prerjes së metaleve. SC456, SC456B dhe SC409 janë rrota prerëse metali zëvendësuese, me anë të së cilës rrotat SC409 kanë një trashësi prej vetëm 0,75 mm.

    DREMEL® EZ SpeedClic: Disqe prerëse
  • Gjetësi i pjesëve shtesë

    Këshillues i pajisjeve shtesë

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.