DREMEL® EZ SpeedClic: Disqe prerës plastikë. (SC476)

Këto rrota prerëse janë krijuar posaçërisht për prerjen e të gjitha llojeve të plastikës. E shpejtë, e lehtë, pa çelësa.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
38,0 mm
Max working depth
14,0 mm
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Mandrinoja që duhet përdorur
Mandrinë EZ SpeedClic (SC402)
Sasia
5
Numri i porosisë
2615S476JB
Kodi EAN
8710364042852
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.