DREMEL® EZ SpeedClic: Disqe prerës të hollë. (SC409)

Dremel, shpikësi i sistemit me ndërrim të shpejtë EZ SpeedClic për pjesët shtesë të veglës rrotulluese, tashmë ofron një linjë të zgjeruar EZ SpeedClic për pjesët shtesë të prerjes së metaleve. Paketa Fillestare SC406 përfshin mandrinën unike EZ SpeedClic dhe dy rrota metali me fibra xhami të përforcuar. SC456, SC456B dhe SC409 janë rrota prerëse metali zëvendësuese, me anë të së cilës rrotat SC409 kanë një trashësi prej vetëm 0,75 mm.

Paketimi Përmbajtja

  • Rrobat prerëse të përforcuara me lesh xhami janë vetëm 0,75 mm të trasha. Ato janë të përsosura për prerje të sakta në gjithë llojet e metaleve. E shpejtë, e lehtë, pa çelësa.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
38,0 mm
Max working depth
14,0 mm
Maksimumi i RPM
35.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Mandrinoja që duhet përdorur
Mandrinë EZ SpeedClic (SC402)
Sasia
5
Numri i porosisë
2615S409JB
Kodi EAN
8710364042869
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.