DREMEL® EZ SpeedClic: Disqe smerilues (SC411)

Disqet smerilues EZ SpeedClic janë të mrekullueshëm për smerilimin dhe gdhendje të lehtë. Disqet janë të disponueshëm për zhavorr 60 dhe 240 me një diametër 30 mm dhe janë të përputhshëm me mandrinën SC402. Ndërroni disqet pa përdorur çelës mekanik! Disqet smerilues EZ SpeedClic zgjasin 2 herë më shumë dhe heqin 2 herë më shumë material se disqet smerilues Dremel 411 dhe 413. E shpejtë, e lehtë, pa çelësa.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
30,0 mm
Zhavorr
60

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Mandrinoja që duhet përdorur
Mandrinë EZ SpeedClic (SC402)
Sasia
6
Numri i porosisë
2615S411JA
Kodi EAN
8710364060917
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.