• DREMEL® EZ SpeedClic: Disqe smerilues

    Disqet smerilues EZ SpeedClic janë të mrekullueshëm për smerilimin dhe gdhendje të lehtë. Disqet janë të disponueshëm për zhavorr 60 dhe 240 me një diametër 30 mm dhe janë të përputhshëm me mandrinën SC402. Ndërroni disqet pa përdorur çelës mekanik! Disqet smerilues EZ SpeedClic zgjasin 2 herë më shumë dhe heqin 2 herë më shumë material se disqet smerilues Dremel 411 dhe 413. E shpejtë, e lehtë, pa çelësa.

    DREMEL® EZ SpeedClic: Disqe smerilues
  • Gjetësi i pjesëve shtesë

    Këshillues i pajisjeve shtesë

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.