DREMEL® EZ SpeedClic: Furçë me element gërryes 36 zhavorr (471S)

Furçat me element gërryes kanë qime të forta fleksibël, të cilat mundësojnë heqjen e "shtresës së sipërfaqes" së jashtme pa dëmtuar shtresën e bazës nën të. Këto mund të përdoren për fshirjen, pastrimin, lëmimin dhe lustrimin e pjesëve të detajuara, zonave të vogla dhe vendeve të parregullta.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
25,0 mm
Zhavorr
36
Maksimumi i RPM
15.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Mandrinoja që duhet përdorur
Mandrinë (402)
Mandrinë EZ SpeedClic (SC402)
Sasia
1
Numri i porosisë
2615S471JA
Kodi EAN
8710364050314
Krahaso

Pjesët shtesë në të njëjtën kategori

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.