DREMEL® EZ SpeedClic: mandrinë smeriluese dhe shirita smerilues (SC407)

Mandrina smeriluese EZ SpeedClic dhe fasha smeriluese janë ideale për heqjen e shpejtë të materialeve. Mandrina me ndërrim të shpejtë EZ SpeedClic mundëson ndërrimin e shpejtë të fashës smeriluese. Tërhiq, Vendos, Shtyj. E përputhshme me fashat smeriluese Dremel 408 e 432.

Paketimi Përmbajtja

  • 1 EZ SpeedClic mandrinë smeriluese
  • 1 shirit smerilues 13 mm zhavorr 60 (408)
  • 1 shirit smerilues 13 mm zhavorr 120 (432)

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
13,0 mm
Accessory length
36,0 mm
Zhavorr
60 / 120

Informacione për përdorimin

Mandrinoja që duhet përdorur
DREMEL® EZ SpeedClic: mandrinë smeriluese dhe shirita smerilues (SC407)
Shtojca e këshilluar
Shtojca e platformës formësuese DREMEL® (576)
Sasia
3
Numri i porosisë
2615S407JA
Kodi EAN
8710364060948
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.