DREMEL® EZ SpeedClic: Rrotë lëmuese me copë. (423S)

Kjo rrotë është ideale për lëmimin e metaleve dhe plastikës. Gjithashtu mund të përdoret me mandrinën 402. E shpejtë, e lehtë, pa butona.

Specifikimet teknike

Diametri i këmbës
3,2 mm
Diametri i punës
25,0 mm
Maksimumi i RPM
20.000 1/min

Informacione për përdorimin

Periudha e përdorimit
Fortësia e aksesorit ku numri 1 është më i ulëti dhe numri 3 është më i larti
Mandrinoja që duhet përdorur
Mandrinë EZ SpeedClic (SC402)
Mandrinë (402)
Sasia
1
Numri i porosisë
2615S423JA
Kodi EAN
8710364037124
Krahaso

Please note: There is a difference in product assortment between USA and Europe / Middle East / Africa.